Lélekrész visszahívás

Érezted már valaha, hogy valami hiányzik, eltűnt az életéből? Eltűnt a lelkesedés, az erő, a boldogság.

Olyan mintha valami elveszett volna, ami korábban meg volt. Szoktuk is mondani: ott hagytam a lelkem egy részét …-nál.

Elképzelsz gondolatban a pozitív változást, jobb esetben vágysz is rá, hogy egységben legyél magaddal, de valamiért nem jön létre, mert lelked egy része letapad vagy leszakad valahol a múltban, egy eseménynél.

Képtelen vagy a jelenben lenni, nem ismered fel lehetőségeinket, a jelen valóságát.  Felismered, hogy falat építesz  magad köré, amely megvéd további fájdalmaktól, de ez a fal a számodra hasznos, jó dolgokat is kizárja.

 

Lélek: vitális eszencia= az élet princípiuma, amit általában a testtől megkülönböztetett létezőnek tartanak, a spirituális részek, szemben a pusztán fizikaival. E forrás szerint a nyelvünk a lelket érzelmeink és értéseink székhelyének is tartja. Az ősi időkben e vitális eszencia elvesztését a lélek elijesztésének, elkóborlásának vagy ellopásának tulajdonították. Trauma átélése esetén vitális eszenciánk úgy tudja túlélni ezt az eseményt, hogy egy része lehasad rólunk, és még a fájdalom „teljes becsapódása” előtt elmenekül.[1]

Íme, néhány példa azokra az eseményekre, amelyek következtében elveszíthetjük lelkünk darabjait:

-          egy társ, gyerek, szülő halála

-          bántalmazás

-          válás, elválás

-          valamilyen baleset

-          egy olyan kapcsolatban lenni vagy abból kilépni nehezen, „ott hagytam valamit magamból”, mintha egy részem mindig vele lenne

-          betegség

-          szülőföldről való elköltözés, otthon váltás

-          erőszakos cselekedet

-          háborús cselekmények, stb.

Melyek azok a tünetek, amelyekből arra következtethetek, hogy nem vagyunk a jelenben:

-          úgy érzed, mintha nem is lennél a testedben, az eseményeket úgy nézed, mint egy filmet

-          egy részem figyel az elmémmel, de nem tudom, mit érzek, vagy nem érzek semmit

-          dermedtség, apatikusság, tompultság

-          nagyon kevés a gyerekkori emlékekben

-          függőségek: szex, alkohol, drog, étel, stb

-          gyakran keresel külső pótszereket, amikkel a belső űrt vagy ürességet ki kell tölteni

-          elhúzódó gyász folyamat egy válás vagy egy haláleset után

 

Az univerzumban van egy rend, amelyet a lélek is követ: minden egyensúlyra törekszik. A lélekrészek is szeretnének visszakerülni helyükre, és ha ez megtörténik a pozitív változás: kiegyensúlyozott állapot, életöröm léphet be életünkbe. 

Számtalan (szak)irodalom, film is tele van olyan beszámolókkal, amelyek a stressz idején a testről való lehasadásról szólnak. Pl. megerőszakolt nők menyezettől látják az eseményt. Akik halál közeli élményen mennek keresztül, ők is beszámolnak erről.

A lélekrész visszatérítés egy ősi sámán módszer, amellyel a Föld különböző egymástól független területein gyógyítottak. Napjainkban ehhez a módszerhez nyúltak vissza a lélekkel dolgozó szakemberek is, amelynek következtében javulás állhat be a mindennapi életben.

 

A TEK kineziológia egyedi technikáival tud segíteni abban, hogy a korábbi trauma által bekövetkezett stresszt oldja.

 

A fent említett tevékenység nem egészségügyi, sem pszichológiai módszer, nem célja betegségek kezelése, művelése nem tartozik az egészségügyi, sem a pszichológiai tevékenységek körébe.
 

Vedd fel velem a kapcsolatot itt: 06 70 7712118 vagy termeszethaz@gmail.com. [1] Sandra Ingerman: Lélekvisszahívás, Amritana Könyvkiadó, 2008