Asszonyképző -Farkasasszony útja

 Interjú :https://www.bukarestiradio.ro/rovat/musorok/natura-studio/

 

A visszajelzések mondanak a legtöbbet.

Azoknak, akik szeretnének a kút mélységébe belenézni, akik valóban változást szeretnének az életben. Azoknak, akik tisztábban szeretnék magukat, a környezetüket és a világot látni.

Az Asszonyképző célja, hogy egy közösségen (család, barátok, stb.) belül önálló gondolatokkal, belső erőtől hajtva hajlandóak legyünk megoldani a dolgainkat. Célja, hogy meglegyen bennünk az életünk élhetőbbé tételének a valós szándéka és cselekedni tudjunk megfelelően.

Célja, hogy felkészüljünk mindazokra az eseményekre, amelyek megtörténnek vagy megtörténhetnek egy nő életében. Belépve az ötvenedik életévembe, és tudom, hogy nem lehet felkészülni mindenre. Az a tudat viszont, hogy tudom, hova kell nyúlni, ha történik valami fontos velem, biztonságot ad.

 

Végig kísérjük az életkört tudatosan, a születéstől a halálig, szó szerint és átvitt értelemben is. A nő, akkor tud igazán Nő maradni és Nő-ni, ha a nehéz élethelyzetekből bölcsen, ezzel élet erejét növelve tud tovább lépni. Megnézzük, hogyan éltek a hagyományban az asszonyaink, és ami évszázadok alatt jónak bizonyult, de elvesztődött az évek során, újraértékeljük, visszahozzuk a mindennapokba.

Melyek azok az események, amelyek érintenek mindenkit?

-       Minden családban van várandós anya, gyermek születik, sőt, én is megszülettem valamikor.

Ezzel kapcsolatos témakörök: A fogantatás, magzati kor, születés folyamatának hatása a születendő gyermek életére, hogyan fogadták az újszülöttet a hagyományban.

-          A szerelem, az első, második, sokadik.  Ezzel kapcsolatos témák: Hogyan választunk párt magunknak, miért maradunk benne olyan kapcsolatokba, amelyek önsors rontáshoz vezetnek, hogyan értetem meg magam tisztán a társammal, hogyan tudok úgy továbblépni egy szerelmi csalódás, elválás, válás után, hogy tiszta lélekkel tudjam fogadni az új kapcsolatot. Hogyan tudom érvényesíteni a saját igényeimet, hogyan tudok kiszállni az áldozat szerepből. Szexualitás, szégyen.

-          -          Mindenki temetett valakit, közeli vagy távolabbi hozzátartozót, mindenki előbb-utóbb találkozik a halállal, illetve gyászol. Témakörök: hogyan segítsünk a haldoklónak, családtagoknak és nem utolsó sorban a gyerekeknek. Gyász feldolgozás felnőtteknek és gyermekeknek.

 

-          Mindannyian hozunk olyan családi mintákat, amelyeket átvettünk a szeretet jegyében, amelyek gátolnak minket a saját személyiségünk kibontakozásában, a saját életünk megélésében. Ezek felismerése hozzásegít minket ahhoz, hogy megismerkedjünk azzal, akik valóban vagyunk, hogy azzá váljunk, akik valóban szeretnénk lenni, egyben tudatosítjuk azokat az ősi tapasztalásokat, amelyeket érdemes feleleveníteni és tovább adni.

 

-          Sokan, talán mindenki felteszi magának azt a kérdést, vajon miért pont ezt álmodtam, mit jelenthet ez? Miért volt csőtörés nálunk az idén háromszor is? Mit szimbolizálhat a sok eső, a nagy vihar, hogyan hat a Hold ránk? Témakör:  hogyan tudok jobban kapcsolódni a természethez, szimbólumok.

Az Asszonyképző nem terápiás jellegű, nem egyenértékű a más, különböző terápiákkal, ám „mellékhatásként” az alábbi visszajelzéseket kaptam:

-          tisztán látok

-          bátrabb vagyok

-          erősödtem nőiségben, hitben, önbizalomban, tartásban, bőségben, kreativitásban

-          a „nem vagyok egyedül ezzel” tudat, de olvass tovább itt:

 

Szeretettel várlak. 

Tervezett helyszín: Vác.

Minimális létszám alkalmanként 8 fő.

Egy alkalom: bruttó 12000 Ft, kivételt képez az elvonulás és a tábor.

Az Asszonyképző folyamatosan nyitott bárki számára, nem terápiás csoport! 

Jelentkezni lehet további részletekért: 06 70 771 2118 vagy termeszethaz@gmail.com. Határidő: augusztus 25.

A változtatás joga fenntartva.      

ASSZONYKÉPZŐ – A NŐI ŐSERŐ EREJE

szeptember

1

Kapcsolódás a női őserővel. Rajzelemzés

október 6

Az őselemek szimbolikája. Holdfázisok, a hét napjainak jelentősége.

Saját élmény.

október 19,20,21

Elvonulás 

 17

Erőállat, erőnövény, erőhely keresés. A meg nem fogható, nem megmagyarázható dolgok. Módosult tudatállapotokról. Az a bizonyos belső hang.

december 16, vasárnap

Fogantatásom, magzati létem, a születési körülményeim hatása a jelenemre.

Újjászületés rítus izzasztó kunyhóban.

január 12

Női holdvér misztériuma, női beavatás

február 9

Életkör meditáció

március 9 

Érzékelés gyakorlatok.

április 13

Válás, szakítás, újjászületés. Megbocsátás, elengedés.

május 11 

Saját és környezetünk játszmái, verbális agresszió, manipuláció. Hogyan szállunk ki a játszmákból. Világos, tiszta kommunikáció

június 1

Saját és környezetünk játszmái, verbális agresszió, manipuláció. Hogyan szállunk ki a játszmákból. Világos, tiszta kommunikáció

 

Július 6-11

tábor

 

Saját és környezetünk játszmái, szülői játszmák. Hogyan szállunk ki a játszmákból. Világos, tiszta kommunikáció

Öregkor, halál, mint az élet része. Hogyan segíthetjük a haldoklókat a méltóságteljes átkeléshez

Felkészülés a bölcs asszony korunkra,ismerkedés a halállal.

Gyászfeldolgozás a családban. Gyászfeldolgozás gyermekeinknek

Összegzés. Rajzelemzés

 

Megtalálsz a facebookon is, kattints a képre: