Asszonyképző -Farkasasszony útja

 Interjú :https://www.bukarestiradio.ro/rovat/musorok/natura-studio/

 

A visszajelzések mondanak a legtöbbet.

Azoknak, akik szeretnének a kút mélységébe belenézni, akik valóban változást szeretnének az életben. Azoknak, akik tisztábban szeretnék magukat, a környezetüket és a világot látni.

Az Asszonyképző célja, hogy egy közösségen (család, barátok, stb.) belül önálló gondolatokkal, belső erőtől hajtva hajlandóak legyünk megoldani a dolgainkat. Célja, hogy meglegyen bennünk az életünk élhetőbbé tételének a valós szándéka és cselekedni tudjunk megfelelően.

Felkészülünk mindazokra az eseményekre, amelyek megtörténnek vagy megtörténhetnek egy nő életében. Túl az ötvenedik életévemen, tudom, hogy nem lehet felkészülni mindenre. Az a tudat viszont, hogy tudom, hova kell nyúlni, ha történik valami fontos velem, biztonságot ad.

 

Végig kísérjük az életkört tudatosan, a születéstől a halálig, szó szerint és átvitt értelemben is. A nő, akkor tud igazán Nő maradni és Nő-ni, ha a nehéz élethelyzetekből bölcsen, ezzel élet erejét növelve tud tovább lépni. Megnézzük, hogyan éltek a hagyományban az asszonyaink, és ami évszázadok alatt jónak bizonyult, de elvesztődött az évek során, újraértékeljük, visszahozzuk a mindennapokba.

Melyek azok az események, amelyek érintenek mindenkit?

-       Minden családban van várandós anya, gyermek születik, sőt, én is megszülettem valamikor.

Ezzel kapcsolatos témakörök: A fogantatás, magzati kor, születés folyamatának hatása a születendő gyermek életére, hogyan fogadták az újszülöttet a hagyományban.

-          A szerelem, az első, második, sokadik.  Ezzel kapcsolatos témák: Hogyan választunk párt magunknak, miért maradunk benne olyan kapcsolatokba, amelyek önsors rontáshoz vezetnek, hogyan értetem meg magam tisztán a társammal, hogyan tudok úgy továbblépni egy szerelmi csalódás, elválás, válás után, hogy tiszta lélekkel tudjam fogadni az új kapcsolatot. Hogyan tudom érvényesíteni a saját igényeimet, hogyan tudok kiszállni az áldozat szerepből. Szexualitás, szégyen.

-          Mindenki temetett valakit, közeli vagy távolabbi hozzátartozót, mindenki előbb-utóbb találkozik a halállal, illetve gyászol. Témakörök: hogyan segítsünk a haldoklónak, családtagoknak és nem utolsó sorban a gyerekeknek. Gyász feldolgozás felnőtteknek és gyermekeknek.

-          Mindannyian hozunk olyan családi mintákat, amelyeket átvettünk a szeretet jegyében, amelyek gátolnak minket a saját személyiségünk kibontakozásában, a saját életünk megélésében. Ezek felismerése hozzásegít minket ahhoz, hogy megismerkedjünk azzal, akik valóban vagyunk, hogy azzá váljunk, akik valóban szeretnénk lenni, egyben tudatosítjuk azokat az ősi tapasztalásokat, amelyeket érdemes feleleveníteni és tovább adni.

-          Sokan, talán mindenki felteszi magának azt a kérdést, vajon miért pont ezt álmodtam, mit jelenthet ez? Miért volt csőtörés nálunk az idén háromszor is? Mit szimbolizálhat a sok eső, a nagy vihar, hogyan hat a Hold ránk? Témakör:  hogyan tudok jobban kapcsolódni a természethez, szimbólumok.

Az Asszonyképző nem terápiás jellegű, nem egyenértékű a más, különböző terápiákkal, ám „mellékhatásként” az alábbi visszajelzéseket kaptam:

-          tisztán látok

-          bátrabb vagyok

-          erősödtem nőiségben, hitben, önbizalomban, tartásban, bőségben, kreativitásban

-          a „nem vagyok egyedül ezzel” tudat, de olvass tovább itt:

 

Szeretettel várlak. 

Helyszín: Vác és Kerepes (jurtában)

Minimális létszám alkalmanként 8, max.20 fő.

Egy alkalom: 15 000 Ft, melyről AAM számlát adok. Az elvonulások és a tábor ára változó.

Az Asszonyképző folyamatosan nyitott bárki számára, nem terápiás csoport! 

Jelentkezni lehet további részletekért: 06 70 771 2118 vagy termeszethaz@gmail.com. Határidő: 2019 augusztus 25.

A változtatás joga fenntartva. A hiányos dátumok később lesznek meghírdetve. 

ASSZONYKÉPZŐ – A NŐI ŐSERŐ EREJE

 

2019 szeptember 14: Kapcsolódás a női őserővel. Rajzelemzés

2019 október 5: Az őselemek szimbolikája. Holdfázisok, a hét napjainak jelentősége a hétköznapokban, saját élménnyel összekötve.

2019 október 18-20: Elvonulás

2019 november 9: Erőállat, erőnövény, erőhely keresés. A meg nem fogható, nem megmagyarázható dolgok. Módosult tudatállapotokról. Az a bizonyos belső    

                               hang.

2019 december 7. Fogantatásom, magzati létem, a születési körülményeim hatása a jelenemre. Újjászületés rítus izzasztókunyhóban.

2020 január 10  Női holdvér misztériuma, női beavatás

2020 február 8: Életkör meditáció

2020 március 7: Érzékelés gyakorlatok.

2020. március 13-15: Elvonulás, izzasztókunyhó

2020. április 17: Válás, szakítás, újjászületés. Megbocsátás, elengedés.

2020. május 7-9: Elvonulás

2020. június 6 : Saját és környezetünk játszmái, verbális agresszió, manipuláció. Hogyan szállunk ki a játszmákból. Világos, tiszta kommunikáció

2020. Július, tábor: Saját és környezetünk játszmái, szülői játszmák. Hogyan szállunk ki a játszmákból. Világos, tiszta kommunikáció. 

                                  Felkészülés a bölcs asszony korunkra, ismerkedés a halállal. Öregedés, halál, mint az élet része. Hogyan segíthetjük a haldoklókat a 
                                  méltóságteljes átkeléshez.

.                                 Gyászfeldolgozás a családban. Gyászfeldolgozás gyermekeinknek. Összegzés, rajzelemzés