ELVONULÁS a „ Karabaksa” Ösvény szellemében a Tibor tanyán

2014.07.25 11:00

ELVONULÁS a „ Karabaksa” Ösvény szellemében

Tapasztalatgyűjtő elvonulás a Tibor tanyán


Meghívlak egy elvonulásra, messze a zajos világtól, ahol elmélyülhetünk magunkba, ahol elsősorban magaddal találkozol, a csoport erejével együtt. A tanya hangulatának köszönhetően közelebb kerülünk a természethez, annak törvényeihez, elszakadhatunk fogyasztó társadalmunktól.

Ebben a pár napban főleg a fel nem dolgozott élményeinkre, kapcsolatainkra nézünk rá, elengedünk félelmeinkből, haragunkból, és mindabból, ami gátol minket a megértésben, továbblépésben, gátol a jelen megélésben. A gyakorlatok segítenek abban, hogy felismerjük régi viselkedési mintáinkat, beidegződéseinket, segítenek abban, hogy levetkőzzük mindazt, ami nem a mienk, segítenek lebontani merev hitrendszereinket. Segítségül hívjuk legősibb társunkat: a hangunkat, mely gyógyír a léleknek.

A csoportban megtapasztalhatod azt, hogy nem vagy egyedül sem a problémáddal, sem a világban.

Amire biztos számíthatsz
ebben a pár napban: nagyon sok éneklés sámán dob kíséretével, erőhívó gyakorlatok, tűzlégzés, bizalom gyakorlatok, belső utazás, izzasztókunyhó.

Hozd magaddal:
- azt a kérdést, amire épp most keresed a választ
- színes ceruzát, füzetet
- polifoamot, hálózsákot, természetes anyagból készült ruhát, vagy kendőt (lehetőleg pamutból), törölközőt, papucsot, dobot, csörgőt

Étkezés: önellátás. Könnyű ételt hozz magaddal, gyümölcsöt, zöldséget.

Helyszín: Tibor tanya, (https://tibortanya.blogspot.com/)
Monor és Monorierdő között, a 4-es főút 39-es km kőnél Budapest felől balra kell letérni.

Időpont: július 25,26,27, péntek déltől, szombat, vasárnap kora délutánig

Érdeklődni és jelentkezni csak személyesen vagy emailben: termeszethaz@gmail.com vagy 06 70 419 6652 telefonszámon

Itt találsz leírást az izzasztókunyhóról: https://farkasasszony.webnode.hu/modszereim-amelyekkel-segitek/saman-tehnikak/izzaszto-kunyho/

 

A kunyhózás napján böjtöt tartunk, ami lehet teljes vagy részleges, a megszokottnál nagyobb mennyiségű víz elfogyasztása ajánlott. Az egész napodat ajánld fel megtisztulásra, gyógyulásra, valamilyen számodra fontos ügyért. Ha nem a teljes böjtöt választod, akkor reggelire ehetsz még gyümölcsöt, vagy zöldséget, aztán a nap folyamán már nem étkezünk.

 

Részletek:      https://www.facebook.com/events/325914674227360/?fref=ts