Lakota bölcsességek, izzasztókunyhó. Elvonulás Vernon Foster-el

2015.04.24 10:03

Gyógyulás és egyensúly amerikai benszülött történetekkel, énekekkel és táncokkal Vernon Fosterrel

 

Vernon FosterEgy ismert amerikai benszülött prófécia azt mondja, hogy  a benszülött tanítások, bölcsességek az egész világban elterjednek. Ez meg is történt, és törénik napjainkban. Több éve az amerikai benszülöttek járják a világot, és megosztják a spirituális bölcsességet az embereknek.

Ez a hétvége egy hidat képez, egy kaput nyit meg, amely egyesíti az embereket az egész világból. Valamikor a törzsek élete nagyon egyszerű és kiegyensúlyozott volt, meg volt a képességük, hogy együtt éljenek az elemekkel, együttműködjenek velük. Nem véletlen, hogy a gyógyító központok olyan alternatív megoldásokat kezdtek kezdtek el szervezni, mint a dob körök, mesén keresztüli foglalkozások, izzasztókunyhók, látomás keresés, vagy akár a dallal való gyógyítást alkalmazni.

Vernonnak nagyon fontos, hogy minden résztvevő jól érezze magát az együttlétek során, ezért péntek este ismerkedés lesz, megteremtve a komfort érzetét mindenkinek a közös munkához, dalokat fogunk tanulni, azok értelmezésével és céljával együtt.

Szombaton és vasárnap az őslakos indián mesékkel és gyakorlatokkal az intuíció világába utazunk, izzasztókunyhóban. Amerikai benszülött dalokat énekelünk, táncolunk melyek a fizikai, lelki és spirituális egyensúlyhoz vezetnek.

 Legendákat tanulunk, melyek a lakota hagyománynak része, mi a szerepük ezeknek az őslakósok kultúrájában, és a mindennapi életében. Szertartások keretén belül tisztelünket, alázatunkat és szeretetünket fejezzük ki Földanyának. A hétvége a törzsi közösségi szellem értékét is kívánja megmutatni, milyen, amikor kölcsönös tiszteletben élünk, milyen, ha minden élőlényt tisztelünk körülöttünk.

Időpont: 2015 április 24, péntektől - április 26, vasárnapig

Helyszín:Karabaksa Tanya, Bugacpuszta.

Ár: 130 Euro, előleg: 50 Euro

Jelentkezési határidő: 2015. április 15.

Jelentkezni lehet: a 06 70 771 2118 as telefonszámon, vagy e-mail: termeszethaz@gmail.com

Ugyanitt egyéni tanácsadásra is lehet jelentkezni Vernon Fosterhez.