Elvonulás a Karabaksa Tanyán. Olvassunk a természet jeleiből. Szimbólumfejtés

2015.02.27 12:00

Olvassunk a természet jeleiből. Szimbólumfejtés

Az elvonuláson a természettel való mélyebb kapcsolódást célozzuk meg szimbólumokon keresztül. A hétvégén azzal fogunk foglalkozni, hogy képesek legyünk a természet előjeleit felismerni, értelmezni és alkalmazni életünkben. Ezek az egyszerű gyakorlatok, amelyeket végzünk, segíteni fognak a természettel való kommunikációban, megértsük az előjeleket.

Hogyan fogjunk hozzá a szimbólumok megfejtéséhez, néhány alap irány, amely neked segít abban, hogy a saját szimbólum rendszeredet megfejtsd, legyen szó akár álomról, látomásról, élet eseményekről. Mit üzennek az állatok, növények, események, amelyekkel találkozom "véletlenül" pont ott és akkor ahol vagyok.

Az elvonulást azoknak ajánlom, akik szeretnének közelebb kerülni önmagukhoz azáltal, hogy közelebb kerülnek a természethez, Ami az ember életében kérdéses, mindenre ott a válasz a természetben.
Amire számíthatsz ebben a pár napban: kevés elméleti rész,  sok éneklés sámán dob kíséretével, erőhívó gyakorlatok,  izzasztókunyhó.

Helyszín: Bugac, Karabaksa tanya

Időpont: 2015. február  27,28,március 1, péntek déltől  vasárnap kora délutánig

Jelentkezési határidő: február 20

Jelentkezni lehet: személyesen: termeszethaz@gmail.com vagy 0670 771 2118 telefonszámon

Fontos tudnivalók: étkezést egyénileg oldjuk meg, de közösen eszünk, mint ahogy a szállás is (túl)fűtött jurtában lesz.


Hozzál magaddal: természetes anyagból készült pólót, ruhát, vagy kendőt (lehetőleg pamutból), törölközőt, papucsot, dobot, csörgőt, izolirt (polifoamot), papirt, ceruzát.

Itt találsz leírást az izzasztókunyhóról: https://asszonykepzo.webnode.hu/news/noi-izzasztokunyho-szertartas/

Facebook esmeény: https://www.facebook.com/events/926138994077273/?pnref=lhc.recent


A kunyhózás napján böjtöt tartunk, ami lehet teljes vagy részleges, kiemelten sok víz elfogyasztása ajánlott. Az egész napodat ajánld fel megtisztulásra, gyógyulásra, valamilyen számodra fontos dologért. Ha nem a teljes böjtöt választod, akkor reggelire ehetsz még gyümölcsöt, vagy zöldséget, aztán a nap folyamán már nem étkezünk