Adatkezelés

A www.asszonykepzo.hu oldal arra ad lehetőséget, hogy kérés alapján értesítést kapjon valaki a programokról.

Az adatok, amelyek szükségesek ehhez: név, e-mail cím.

Ezek az adatok az e-mail fiókomban kerülnek tárolásra addig, amíg az illető nem kéri annak eltávolítását. Harmadik személynek nem adom tovább.

Bármely programon való részvétel maga után vonja a számlázáshoz szükséges adatok begyűjtését, amelyek készpénzes számla tömbben maradnak, könyvelésre kerülnek, illetve a továbbiakban szigorú számadású nyomtatványként vannak kezelve. Elektronikus számla kiadásnál az adatok a szamlazz.hu oldalon vannak felhasználva, ezt pedig a szamlazz.hu belső adatkezelési szabályzata kezeli.

Az egyéni tanácsadás keretein belül:

Név, telefonszám, esetleg e-mail címre van szükségem, papír alapon történik, mely egy kulcsos fiókba el van zárva, harmadik személy hozzá férni nem tud. A kulcs el van dugva.

Hangfelvételt a beszélgetésekről nem készítek, mint ahogyan kamerával sem rendelkezik az általam kliens fogadásra használt munkatér. Egyéb esetben engedélyt kérek majd.

A kliens vagy annak családjának belső ügyeit személyes titokként kezelem. Semmilyen különleges adatot a bizalmi foglalkoztatottság jegyében kifelé a család életéből nem közvetítek.

Adatkezelő neve: Sütő Annamária

Telefonszám : 06707712118

e-mail: termeszethaz@gmail.com


Feliratkozás  az alábbi linken (az oldal legalján):  

Értesítés a programokról

 

A fenti adatok megadásával hozzájárulok, hogy az aktuális programokról értesítés kapjak

 Elolvastam, megértettem és elfogadtam az adatkezelésről szóló dokumentumot.